Velkommen til SPRELLs eventyrlige verden!

Hos Sprell får du kvalitetsleker, babyutstyr og interiør til barn. Leker du vil huske fra din egen barndom og innredning som både passer store og små. Vi fokuserer på trygge leker av høy kvalitet som stimulerer barnets utvikling.

SPRELL ble etablert i 1995, den gang det nesten var umulig å få tak i en treleker i norske leketøysbutikker. Heldigvis har det skjedd en del siden da, selv om det fortsatt kan være vanskelig å finne gode leker i butikkene. Vi vil gjerne vise deg at det finnes et mangfold av bra produkter til barn og at du faktisk har et alternativt valg til de store kjedene. Vi satser på naturmaterialer, god design og god kvalitet. Hos oss finner du heller ingen monstre fra TV-skjermen eller reklamebaserte trendprodukter.

Skoler og barnehager er ofte på besøk hos oss. De er opptatt av det pedagogiske innholdet i lekene. De ønsker utviklende og holdbare leker. Derfor er vi med tiden også blitt en populær leverandør av treleker og litteraturbaserte produkter. Du kan bestille en katalog til din barnehage hos oss om du vil.

Nettbutikken www.sprell.no har vi laget for deg som ikke har muligheten til å besøke noen av våre butikker på Østlandet – eller om du ønsker å handle i fred og ro hjemmefra og få varene sendt rett hjem til deg. På www.sprell.no er det åpent 24 timer i døgnet.

 

Suksess med leketøy på nett

  • Project Type: Website
  • Skills Needed: Programming
  • Tools Visual Studio, SQL, Photoshop
  • Project Year: 2013-2016
  • Website: http://www.sprell.no